Bel +31 (0)85-0250181 Winterdijk 30b 5145 KE Waalwijk

 

Industrie

Industriële LED verlichting is veel energie zuiniger, verhoogt de veiligheid en zorgt in de meeste gevallen voor een productiviteitsstijging.

LED heeft slechts een fractie van de energie nodig om de lichthoeveelheid van een conventionele lamp te produceren. Gemiddelde besparing is tot -70% op de energierekening wanneer men overstapt op LED verlichting.

Lux4Less en partners stellen oplossingen op maat voor die de veiligheid en productiviteit van werknemers verhoogt. Het doel is om het juiste lichtniveau te voorzien zodat iedereen perfect zicht heeft en daardoor frisser werkt. We kijken naar de uit te voeren taak en de daaraan gekoppelde wettelijke normen.

De langere levensduur van LED verlaagt ook sterk de onderhoudskosten. Waar tl’s 8-10.000h meegaan, is dat bij LED snel 50.000h tot zelfs 100.000 branduren. Productieprocessen kunnen doorgaan en er zijn geen onverwachte kosten voor het onderhoud zoals aankoop nieuwe lampen, huur hoogtewerker, etc.

Verder heeft LED verlichting geen UV- en IR-straling waardoor er geen verkleuring optreedt ten gevolge van de belichting. Een groot voordeel in de textiel- en voedingsindustrie.

Explosievrije armaturen en HACCP armaturen zijn uiteraard ook bij Lux4Less verkrijgbaar zodat er voor elke toepassing een passend aanbod gemaakt kan worden.

Nieuw in het programma zijn onze robuuste en trillingvrije armaturen. Vaak merkt men dat veel verlichtingsarmaturen niet geschikt zijn voor de zware vibratie op kranen, lieren etc.

Daar is nu een geschikte oplossing voor. Een ander voordeel is dat deze armaturen ook op gelijkspanning kunnen functioneren wat een groot voordeel oplevert bij mobiele of maritieme toepassingen.