Bel +31 (0)85-0250181 Winterdijk 30b 5145 KE Waalwijk

Magazijnen

 

Magazijnen en logistieke centra zijn vaak 24/7 verlicht. Een grote reden om Led verlichting toe te passen. Er wordt dan ook veel gebruik gemaakt van slimme en energiezuinige LED verlichting.

LED verlichting verbruikt tot -80% minder dan traditionele magazijnverlichting. Voor magazijnen kan dat snel oplopen tot tienduizenden euro’s per jaar. Zeker als LED wordt gecombineerd met bewegings- en daglichtsensoren.

Vaak worden magazijnen beschouwd als ongezellige en donkere plekken, maar LED brengt daar verandering in. LED verlichting neigt meer naar daglicht en dat maakt het voor het personeel veel aangenamer om in te werken. Het magazijn wordt veiliger, het werk wordt sneller uitgevoerd en er worden minder fouten gemaakt.

Een conventionele tl-lamp gaat zo’n acht tot  tienduizend uren mee en begint in licht 50% af te nemen op de helft. Vervolgens gaat de lichtbron ook nog eens hinderlijk flikkeren.

Om ze te vervangen moet er een hoogwerker worden ingehuurd. LED verlichting gaat 5 tot 10 keer zo lang mee, dus valt er een groot deel van de onderhoudskosten weg.

Het programma lichtlijnen Powerline kunnen retrofit of als nieuwe lichtlijn worden aangeboden. Door de hoge opbrengst en multifunctionele dipswitch kan de verlichting op gewenste sterkte ingesteld worden.

Voor de hogere magazijnen bieden wij de Powerbay aan als vervanger van de conventionele “klok” armaturen.