Bel +31 (0)85-0250181 Winterdijk 30b 5145 KE Waalwijk

Berla is onze leverancier van hoogwaardige led ledverlichting voor Outlet, Office en Luxury homes. Berla is in 1930 opgericht als Berkes Lampen. 

De LED chips die door Berla worden gebruikt voor uw verlichtingsopdracht worden speciaal voor u uitgezocht. Om een constante weergave van led chips te kunnen garanderen maken zij een selectie tijdens het productieproces van de led chip. Deze chips worden geselecteerd volgens het binning principe. 

Niet alleen de levensduur maar ook de kleur en kleurechtheid is erg belangrijk. De aluminium profielen en de ledstrips zijn nauwkeurig op elkaar afgestemd waarmee een optimaal resultaat wordt gegenereerd. 

Wanneer de verlichting van Berla is geïnstalleerd zal deze niet snel vervangen worden. De robuuste kwaliteit van 100% hoogwaardig aluminium in combinatie met de moderne minimalistische lijnen geven deze lampen hun karakteristieke en tijdloze uitstraling.

MacBright BV is opgericht in 1994 en  heeft zich ontwikkeld tot een modern bedrijf die zich focust op de huidige trends zoals LED, maar ze zijn ook uw actieve partner op het gebied van voorraad, kwaliteit, design en technologie. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) heeft hun uiterste aandacht en ze zien dit ook als een primaire verantwoordelijkheid.

Het leveringsprogramma bestaat uit verlichtingsarmaturen voor kantoren, winkels, hotels, restaurants, woon- en opslagruimten, ziekenhuizen, banken, maar ook wegen en parkeerplaatsen. We hebben een grote flexibiliteit in kleine en grote hoeveelheden private labeling, projectverpakking etc.
De fabrieken dragen bij aan een dynamische levering van de benodigde producten. MacBright verlichting legt de nadruk op een maximale tevredenheid van haar klanten en speelt in op de behoeften en verwachtingen. Operationele en strategische flexibiliteit zijn de middelen waarmee ze deze doelen weet te bereiken.

MacBright bedrijfsfilm 2014

Het Nederlandse bedrijf Ledlighting BV is in 2007 opgericht met een duidelijke visie om conventionele verlichtingssystemen te vervangen door een superieure kwaliteit, efficiënte duurzame LED technologieën voor de professionele markt.
De producten van Ledlighting BV worden ontwikkeld in Nederland.
Het hoofdkantoor en de interactieve showroom zijn gevestigd in Barendrecht, hier vinden ook het assemblageproces en alle logistieke activiteiten plaats. De research en development van de elektronica wordt o.a. gerealiseerd en geproduceerd in Weert en Shenzhen China.
Middels een denktank van bevlogen ingenieurs en geavanceerde computerprogramma’s worden de LedLighting producten volledig in eigen beheer ontwikkeld en daarna gefabriceerd. De diverse armaturen kunnen worden toegepast in magazijnen, productieruimtes, koel- en vriescellen, zwembaden, sporthallen, parkeergarages en winkelcentra.
www.ledlightingbv.nl

 

Silversun is een moderne leverancier van haar eigen merk producten.
Met haar zetel in Madrid, Spanje distribueert Silversun (voorheen Silbersonne) haar producten over geheel Europa.
De kracht van Silversun ligt in een breed assortiment geschikt voor bedrijfsgebouwen en kantoren met een 5 jaar garantie.
De producten zijn breeduit getest en hebben in 15 jaar een grote revolutie in LED verlichting gebracht.
Daarnaast beschikt Silversun over een groot aantal producten die in retail, ziekenhuizen en gebouwen van de woningstichtingen veel worden toegepast. Met verkooppunten in Nederland, Spanje, Denemarken, Duitsland en Engeland is Silversun een Europese speler van enige importantie.

 

DCBRIGHT één van onze partners is een professionele fabrikant van ‘s werelds helderste en meest efficiënte LED-verlichtingsproducten voor industriële, bouwkundige, constructie, mijnbouw en automobieltoepassingen. DCbright heeft momenteel distributienetwerken opgezet in Europa, Australië en Azië, terwijl de ontwerpkantoren zich in Europa en Australië bevinden en de productiebasis zich in China bevindt, om ‘s werelds hoogste LED-lichtoplossingen met de meest concurrerende prijs te leveren.

Niels Woelders is een elektronica ontwikkelaar uit Nederland, die inmiddels al 15 jaar in China ( Shanghai ) woont en daar zijn R&D bedrijf heeft onder de naam Greentec.

Door zijn kennis en reputatie komen de opdrachtgevers uit diverse bedrijfsdisciplines en landen, waaronder in dit laatste geval een eigenaar van een mijnbouw bedrijf uit Australië, die zeer veel problemen had met zijn light towers en de lampen die daarop gemonteerd zaten. 

DCBRIGHT heeft hier het levenslicht gezien en is inmiddels zeer succesvol. Dit concept proberen wij nu internationaal uit te rollen, met de aanvullende opmerking dat wij ook maatwerk kunnen ontwikkelen voor uw toepassing, wanneer dit gewenst is.

 

 

Holland Lighting Group is een Nederlandse fabrikant van Industriële- en parkverlichting.
Meer dan 30 jaar ervaring maakt het bedrijf tot een kennisbank van verlichting en haar nieuwste technologieën.
Door haar producten die in Nederland worden geproduceerd, een duurzaam en robuust karakter mee te geven staan zij voor de hoogste kwaliteit met de strengste normen.
Eenvoud in de lichtlijnsystemen van HLG brengen de gevraagde kwaliteit en levensduur van soms meer dan 100.000 branduren. Op wensen van de klant zijn de systemen verder uit te breiden tot een geavanceerd energiebesparende geheel. Door gebruik te maken van sensoren en timers kan alles ingeregeld worden.
Door de sterke banden in Azië en de Nederlandse productiefaciliteiten is HLG een moderne hoogwaardige fabrikant van LED verlichting geworden.