Bel +31 (0)618294812 Heiberg 4, 5504 PB Veldhoven NL

MacBright BV is opgericht in 1994 en  heeft zich ontwikkeld tot een modern bedrijf die zich focust op de huidige trends zoals LED, maar ze zijn ook uw actieve partner op het gebied van voorraad, kwaliteit, design en technologie. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) heeft hun uiterste aandacht en ze zien dit ook als een primaire verantwoordelijkheid.

Het leveringsprogramma bestaat uit verlichtingsarmaturen voor kantoren, winkels, hotels, restaurants, woon- en opslagruimten, ziekenhuizen, banken, maar ook wegen en parkeerplaatsen. We hebben een grote flexibiliteit in kleine en grote hoeveelheden private labeling, projectverpakking etc.
De fabrieken dragen bij aan een dynamische levering van de benodigde producten. MacBright verlichting legt de nadruk op een maximale tevredenheid van haar klanten en speelt in op de behoeften en verwachtingen. Operationele en strategische flexibiliteit zijn de middelen waarmee ze deze doelen weet te bereiken.

MacBright bedrijfsfilm 2014

Het Nederlandse bedrijf Ledlighting BV is in 2007 opgericht met een duidelijke visie om conventionele verlichtingssystemen te vervangen door een superieure kwaliteit, efficiënte duurzame LED technologieën voor de professionele markt.
De producten van Ledlighting BV worden ontwikkeld in Nederland.
Het hoofdkantoor en de interactieve showroom zijn gevestigd in Barendrecht, hier vinden ook het assemblageproces en alle logistieke activiteiten plaats. De research en development van de elektronica wordt o.a. gerealiseerd en geproduceerd in Weert en Shenzhen China.
Middels een denktank van bevlogen ingenieurs en geavanceerde computerprogramma’s worden de LedLighting producten volledig in eigen beheer ontwikkeld en daarna gefabriceerd. De diverse armaturen kunnen worden toegepast in magazijnen, productieruimtes, koel- en vriescellen, zwembaden, sporthallen, parkeergarages en winkelcentra.
www.ledlightingbv.nl

Silversun is een moderne leverancier van haar eigen merk producten.
Met haar zetel in Madrid, Spanje distribueert Silversun (voorheen Silbersonne) haar producten over geheel Europa.
De kracht van Silversun ligt in een breed assortiment geschikt voor bedrijfsgebouwen en kantoren met een 5 jaar garantie.
De producten zijn breeduit getest en hebben in 15 jaar een grote revolutie in LED verlichting gebracht.
Daarnaast beschikt Silversun over een groot aantal producten die in retail, ziekenhuizen en gebouwen van de woningstichtingen veel worden toegepast. Met verkooppunten in Nederland, Spanje, Denemarken, Duitsland en Engeland is Silversun een Europese speler van enige importantie.

DCBRIGHT één van onze partners is een professionele fabrikant van ’s werelds helderste en meest efficiënte LED-verlichtingsproducten voor industriële, bouwkundige, constructie, mijnbouw en automobieltoepassingen. DCbright heeft momenteel distributienetwerken opgezet in Europa, Australië en Azië, terwijl de ontwerpkantoren zich in Europa en Australië bevinden en de productiebasis zich in China bevindt, om ’s werelds hoogste LED-lichtoplossingen met de meest concurrerende prijs te leveren.

Niels Woelders is een elektronica ontwikkelaar uit Nederland, die inmiddels al 15 jaar in China ( Shanghai ) woont en daar zijn R&D bedrijf heeft onder de naam Greentec.

Door zijn kennis en reputatie komen de opdrachtgevers uit diverse bedrijfsdisciplines en landen, waaronder in dit laatste geval een eigenaar van een mijnbouw bedrijf uit Australië, die zeer veel problemen had met zijn light towers en de lampen die daarop gemonteerd zaten. 

DCBRIGHT heeft hier het levenslicht gezien en is inmiddels zeer succesvol. Dit concept proberen wij nu internationaal uit te rollen, met de aanvullende opmerking dat wij ook maatwerk kunnen ontwikkelen voor uw toepassing, wanneer dit gewenst is.

Ter informatie geef ik u hierbij een opsomming van de eigenschappen van DCBRIGHT producten. 

 1. De lampen zijn een eigen ontwikkeling en eigen productie. Nederlands design.
 2. De lampen hebben hoge redundantie waardoor volledige uitval onwaarschijnlijk is. de DCB95-310 als voorbeeld heeft 14 afzonderlijke  drivers).
 3. Er worden High End Cree leds gebruikt in de lampen met de hoogst mogelijke bin nummers.
 4. De leds worden nooit op 100% vermogen gebruikt, maar lopen uiteen van 32-61% van het rated vermogen. Dit betekent een lange levensduur door deze lage belasting.
 5. Lampen hebben een zeer hoge efficiëntie qua lumen per watt.
 6. Lampen zijn trilling- en schokbestendig.
 7. Behuizing is gemaakt van hoogwaardig aluminium via pressure casting. Dit wordt gedaan met 800 Ton druk .
 8. Behuizing is gecoat met high-end Zwitsers Titanium Based powder coating.
 9. Lenzen in de lamp zijn gemaakt door DCBRIGHT zelf.
 10. De sealing van de lamp is gemaakt van zeer hoogwaardig siliconen rubber en heeft een dubbele groef. De lamp is hierdoor IP69, maar aangezien dit niet in onze afzet markt gebruikt wordt, raten wij hem op IP66/IP67 en hogedrukspuit wasbaar.
 11. Het “glas” is een polycarbonaat met een impact code van IK10, voorzien van een  UV coating, om verkleuringen te voorkomen. Mogelijkheid is om te kiezen voor  IK09 safety glas, wanneer het gebruik van polycarbonaat niet mogelijk/wenselijk is.
 12. Niet gecoate metaaldelen van de lamp zijn 316 RVS.
 13. Het solderen van de componenten op de printplaat vindt plaats in een bad gevuld met vloeibare teflon. Hierdoor is het onmogelijk dat vuil of zuurstofinsluiting in de verbinding kan komen. Deze techniek is tijdrovend en kostbaar en is bekend vanuit de vliegtuig- en ruimtevaartindustrie.

Holland Lighting Group is een Nederlandse fabrikant van Industriële- en parkverlichting.
Meer dan 30 jaar ervaring maakt het bedrijf tot een kennisbank van verlichting en haar nieuwste technologieën.
Door haar producten die in Nederland worden geproduceerd, een duurzaam en robuust karakter mee te geven staan zij voor de hoogste kwaliteit met de strengste normen.
Eenvoud in de lichtlijnsystemen van HLG brengen de gevraagde kwaliteit en levensduur van soms meer dan 100.000 branduren. Op wensen van de klant zijn de systemen verder uit te breiden tot een geavanceerd energiebesparende geheel. Door gebruik te maken van sensoren en timers kan alles ingeregeld worden.
Door de sterke banden in Azië en de Nederlandse productiefaciliteiten is HLG een moderne hoogwaardige fabrikant van LED verlichting geworden.