Bel +31 (0)85-0250181 Winterdijk 30b 5145 KE Waalwijk

Retail

De juiste winkelverlichting nodigt uit om meer te kopen. Het is van cruciaal belang dat de verlichting van winkels, retail en detailhandel warme en positieve vibes uitstraalt.

LED winkelverlichting trekt potentiële klanten aan, presenteert de producten en stimuleert klanten om effectief te kopen. Bij kledingwinkels valt 60% van de aankoopbeslissingen in het pashokje. Belangrijk is dus dat de klant het product uitprobeert in een goed verlichte omgeving.

Het licht in de winkel brandt degehele dag en ’s avonds wordt ook de etalage verlicht. Die kosten drukken ongetwijfeld op het budget. LED winkelverlichting is tot -80% zuiniger dan halogeenspots en daarmee bespaart de retailer een aardig bedrag op zijn energierekening!

Verder heeft LED verlichting geen UV-straling, waardoor er geen verkleuring optreedt ten gevolge van de belichting van o.a. textiel, schilderijen of voedsel.

Voor elke plek in uw winkel verzorgen wij de juiste verlichting. Of het nu gaat om de etalage, de ingang, verkoopvloer, schappen en de toonbank, Lux4Less zorgt voor de juiste manier van verlichten.